Vrij Licht

Kom in het licht en leef vrij! Ervaringsgerichte en creatieve therapie

Het PRAKTIJK aanbod

Ik ga uit van de eenheid van lichaam en geest

Praktijk Vrij Licht biedt diverse vormen van therapie. Ik ga uit van de eenheid van lichaam en geest. Daarom bied ik niet alleen gesprekstherapie, maar werk ik ook met je lijf en zintuigen. Omdat ik wil dat mijn praktijk voor iedereen open staat, bied ik maatwerk aan. Wil je de mogelijkheden verkennen? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een intake.

Menukaart van Praktijk Vrij Licht

Omdat iedereen anders is, is mijn menukaart lekker divers. Zo is er altijd wel iets dat bij je past.

Therapie

Het leven kan behoorlijk ingewikkeld zijn. Soms kun je wel een steuntje in de rug gebruiken.

Diep van binnen weet je al wat je nodig hebt. Maar de verbinding tussen je hoofd en je hart is verstoord door allerlei ervaringen en gedachten. Ik help je weer te voelen en ervaren wat jij echt wilt en nodig hebt.

In de intake verhelderen we je vraagstelling en bespreken we de mogelijkheden. Ik gebruik in de therapie diverse werkvormen.

Investering:
Intake 15 euro
Sessie 60 minuten 39,95 euro.

Antistress drukpuntenmassage

Dagelijks bouw je spanning op in je lijf. Vaak ben je je daar niet eens van bewust. Je lijf zit dan letterlijk vast.

Spanning en stress geven niet alleen blokkades in je lichaam, maar zorgen ook dat jouw energie niet vrij kan stromen. Je voelt je moe, sloom, lamlendig en negatief.

Een antistress drukpuntenmassage van je hoofd kan je helpen te ontspannen, zodat je energie weer vrij kan stromen. Ideaal voor als je stress gerelateerde hoofdpijn klachten hebt.

Deze massage is ook geschikt als je het spannend vind om gemasseerd te worden.

Een massage inclusief intake duurt 1 uur. Investering 49,95 euro

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is een goede manier om weer in contact te komen met je eigen lichaam.

Door de aandachtige aanraking kom je weer dichter bij jezelf. Je wordt stil van binnen, zodat je jezelf weer kunt horen.

Omdat je lichaam zich ontspant, kun je beter waarnemen wat er bij jou van binnen is. Dit helpt jou om steviger in het leven te staan en keuzes te maken die bij jou passen.

Een ontspanningsmassage duurt 25 minuten en kost 27,50 euro. Wil je langer dan 25 minuten gemasseerd worden? Of wil je een hotstone massage? Vraag dan naar de mogelijkheden.

Creatief

Ben jij niet zo’n prater? In mijn crea-kelder kunnen we samen aan de slag met klei, verf of potloden.

Beelden zeggen meer dan duizend woorden. Door creatief aan de slag te gaan, wordt je brein gestimuleerd en krijg je betere toegang tot je gevoelsleven.

Creatief doen stimuleert je ook om creatief te gaan kijken naar je eigen situatie. Vind je jezelf niet creatief? Het gaat om het proces, niet om het resultaat.

Een creatieve sessie duurt 1,5 uur. Investering 89,95 euro inclusief materialen.

©Vrij Licht