Vrij Licht

Kom in het licht en leef vrij! Ervaringsgerichte en creatieve therapie

Over elselie de jong

Creatief, goed kunnen luisteren, hart voor mensen

Na mijn studententijd ben ik lange tijd zoekend geweest naar wat bij mij paste. Ik ontdekte gaandeweg dat ik eerst een heleboel ballast los moest laten voor ik echt kon groeien.

Ik studeerde theologie en behaalde mijn master praktische theologie. Daarbij werkte ik een aantal jaren als pastoraal werker, maar ik wilde meer met de mensen doen dan je als pastor kan, mijn kennis schoot te kort. Daarom startte ik, 46 jaar oud, met de opleiding tot therapeut bij het Spectrum in Hattem. Daarnaast verdiep ik mij in massagetechnieken en creatieve therapie.

In mijn praktijk combineer ik mijn creativiteit met mijn luistervaardigheden en mijn hart voor mensen. Ieder mens is uniek en waardevol. Ik wil zonder oordeel naar jou kijken en samen ontdekken wat voor jou goed is.

Gaandeweg door het leven heb ik ervaring opgedaan met veel verschillende soorten mensen, zoals doven en slechthorende mensen, mensen met autisme, mensen die met depressie te maken hebben of met burn-out.

Samen met mijn man, kinderen en huisdieren woon ik in het mooie Enschede. Ik hou van wandelen en creatief bezig zijn. Ik leer elke dag van wat het leven brengt.

Testimonials

Wat mensen over Elselie zeggen:

Elselie heb ik leren kennen als betrouwbaar en kundig. Haar wereldbeeld is ruim, waardoor ze mensen accepteert precies zoals ze zijn. Ze heeft vanuit haar achtergrond al veel ervaring in het begeleiden van mensen. Ze ziet mensen zoals ze zijn en weet dit mooi naar boven te halen.

Simone Brockhuis

Een aantal maanden geleden ben ik in contact gekomen met Elselie. Ik was op zoek naar iemand die ontspanningsmassages kon geven. Elselie is een lieve vrouw die weet wat ze doet en de massages zijn heerlijk.

Emma

klant

Wanneer ik bij Elselie ben geweest, voelen mijn spieren niet alleen losser, maar ook mijn hoofd is rustig. Ze weet precies de juiste vragen te stellen om mij verder te helpen.

Miranda

klant

©Vrij Licht